پرتو بلاگ

شروع شیوه نوین تسهیلات به طرح های فناورانه دانشگاه علوم پزشکی تهران

شروع شیوه نوین تسهیلات به طرح های فناورانه دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش پرتوبلاگ، مدیریت گسترش فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه علوم پزشکی تهران، با هدف تقویت زیست بوم نوآوری و پشتیبانی از طرح های پیشران، نخستین فراخوان پشتیبانی از طرح های فناورانه سال 1405 را منتشر نمود.


به گزارش پرتوبلاگ به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، مدیریت گسترش فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه علوم پزشکی تهران، فراخوان دفاع از طرح های فناورانه سال ۱۴۰۵ را منتشر نمود.

حسین رضایی زاده، مدیر گسترش فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه علوم پزشکی تهران، با تشریح این رویکرد جدید عنوان کرد: «هدف اصلی ما ایجاد انگیزه و تحقق عدالت در دسترسی به منابع دانشگاه در عرصه نوآوری است. تجربه موفق اجرای آزمایشی این طرح در سال قبل نشان داد که واگذاری قسمتی از فرآیندها به مراکز منتخب، علاوه بر ایجاد شور و نشاط علمی، منجر به افزایش چشم گیر تعداد و کیفیت طرح های جذب شده شده است.»

وی ضمن اشاره به ادامه سازوکارهای نظارتی کمیته فناوری دانشگاه اضافه کرد: «در این مدل، دانشکده ها و مراکز رشد به عنوان بازوهای اجرائی عمل می کنند و با بهره گیری از شوراهای تخصصی و پژوهشی خود، پروسه شناسایی، داوری اولیه و ارجاع طرح ها را تسریع می بخشند. در سالجاری، منابع مالی برمبنای میزان فعالیت فناورانه و جذب طرح های موفق در سال قبل اختصاص یافته است تا مراکزی که پویایی بیشتری داشته اند، از سهم اعتباری بالاتری برخوردار شوند.»

رضایی زاده ضمن اشاره به محورهای فراخوان و شرایط پذیرش اظهار داشت: طرح های ارسالی باید دارای خاصیت های نوآورانه، خلاقانه و قابلیت های مشخص نظیر تجاری سازی، فروش دانش فنی، تولید پروتوتایپ (نمونه اولیه) یا گرفتن مجوز تولید از سازمان غذا و دارو باشند.

وی درباره ی نحوه اقدام اظهار نمود: کلیه اعضاء هیات علمی و محققان می توانند ضمن رفتن به دانشکده یا مرکز رشد مربوطه و اطلاع از جزییات این فراخوان، طرح های فناورانه خودرا طبق راهنمای پیوست در سیستم پژوهشیار ثبت کنند تا بعد از طی مراحل داوری اولیه در واحدهای محیطی، جهت بررسی غائی به کمیته فناوری دانشگاه ارجاع شوند.

مدیر گسترش فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره ی مهلت ارسال اظهار داشت: علاقمندان حداکثر تا پایان خرداد ماه ۱۴۰۵ فرصت دارند طرح های خودرا جهت قرارگیری در پروسه کمیته فناوری ثبت کنند.


1405/03/16
09:48:37
5.0 / 5
3
تگهای خبر: پزشكی , پژوهش , تولید , دانشگاه
این مطلب پرتوبلاگ را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
ساخت بلاگ

لینک دوستان پرتوبلاگ
پرتو بلاگ Parto Blog