پرتو بلاگ

دانشگاه های هند، برای مبارزه با كووید-۱۹ دست به كار شدند

دانشگاه های هند، برای مبارزه با كووید-۱۹ دست به كار شدند

پرتوبلاگ: وضعیت اسفبار شیوع ویروس کرونا در هند سبب شده دانشگاه دهلی خواهان تاسیس مرکزی جداگانه برای رسیدگی به اساتید و دانشجویان خود باشد.


به گزارش پرتوبلاگ به نقل از یودبلیونیوز، دانشگاه "دهلی" یکی از بزرگترین دانشگاه های هند با ۹۱ دانشکده، به دولت این کشور اعلام نمود که برای اعضای هیات علمی کارکنان و اعضای خانواده این افراد که مبتلا به کووید-۱۹ هستند، مرکز مراقبتی خاص خودرا می خواهد. چونکه در هفته های اخیر نزدیک به ۱۵ نفر از اعضای هیات علمی و مقامات ارشد این دانشگاه به سبب مبتلاشدن به کووید-۱۹ جان خودرا از دست داده اند.
دانشگاه دهلی بیش از ۴۰ هزار دانشجو و هزاران استاد و کارمند دارد.
هم اکنون، دهلی نو پایتخت هند به سبب گسترش وسیع و سریع کرونا ویروس، با کمبود بیمارستان و تخت های icu و همین طور کمبود دستگاه های اکسیژن رسانی مواجه می باشد.
این در حالیست که تعداد بسیار زیادی از اساتید، کارمندان و دانشجویان هندی یا کرونا مثبت هستند و یا در حال بهبودی از این بیماری هستند. خیلی از این افراد نیز به دنبال تخت خالی در بیمارستان ها و دستگاه های اکسیژن رسانی هستند.
هم اکنون، در هند روزانه بیش از ۳۰۰ هزار نفر به کووید-۱۹ مبتلا می شوند. پزشکان دهلی نو سیستم پذیرش در بیمارستان های این شهر را اسف بار توصیف کرده اند.
اعضای شورای اجرائی دانشگاه دهلی نو با ارسال نامه ای به معاونت این دانشگاه تاکید کردند: ما نسبت به سال گذشته، با وضعیت بسیار بدتری روبه رو هستیم و صدها استاد و کارمند دانشگاهی در بیمارستان هستند. تعدادی از آنها زندگی گرانبهای خودرا از دست داده اند. در چنین شرایطی، دانشگاه باید دست دلسوزی خودرا به سمت دانشجویان و اساتید دراز کند.
در ادامه این نامه آمده است: ما می توانیم از دانشکده های پزشکی و پرستاری خود کمک بگیریم. تخصص خیلی از اساتید می تواند ما را در توسعه مرکز مقابله با کووید-۱۹ در دانشگاه کمک نماید.
یکی از کالج های وابسته به دانشگاه دهلی نو بعد از ابتلای یکی از اساتید به کووید-۱۹، با همکاری یک سازمان غیردولتی، یک مرکز قرنطینه ۱۰۰ تخت خوابی در داخل دانشگاه ایجاد کرد. این مرکز اعلام نموده است که امکانات تامین اکسیژن را نیز سازماندهی می کند.
دانشگاه دهلی نو همچنین، در حال ایجاد یک مرکز قرنطینه ۱۸۰ تختخوابی است.
کلاس های حضوری در دانشگاه های هند از ماه مارس تعطیل شده اند و دانشجویان تنها اجازه داشتند برای انجام کارهای تحقیقاتی و آزمایشگاهی به دانشگاه مراجعه کنند.




منبع:

1400/02/18
10:18:39
5.0 / 5
531
تگهای خبر: پزشكی , تحقیقات , دانشگاه , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱
پرتو بلاگ Parto Blog