پرتو بلاگ

چوب غذاخوری که نمک غذا را مصنوعی افزایش می دهد!

چوب غذاخوری که نمک غذا را مصنوعی افزایش می دهد!

پرتوبلاگ: پژوهشگران ژاپنی چاپستیک های الکتریکی (چوب های مخصوص غذا خوردن) ابداع و ادعا می کنند این ابزار می تواند طعم نمک غذا را بیشتر کند.


به گزارش پرتوبلاگ به نقل از انگجت، بگفته هومی میاشیتا توسعه دهنده چاپستیک، این دستگاه به یک مچ بند رایانشی متصل است و با بهره گیری از تحریک عصبی یون های سدیم را از غذا به دهان فرد منتقل می کند. میاشیتا با همکاری شرکت Kirin (تولید کننده نوشیدنی و موادغذایی) این محصول را ساخته است. همین طور میاشیتا مدتی پیش تلویزیون قابل چشیدن را ابداع کرده بود که افراد می توانستند طعم آنچه را که در تلویزیون می بینند، بچشند.
البته چاپستیک های الکتریکی برای افرادی که می توانند نمک غذایشان را کنترل کنند، وسیله چندان کارآمدی نیست. پژوهشگران ادعا می کنند این چاپستیک ها می توانند میزان ادراک از شوری غذاهای کم سدیم را تا حدود ۱.۵ برابر بالا برند. البته غذاهای سنتی ژاپن نمک کمی دارد. حال آنکه بطور معمول یک ژاپنی بزرگسال روزانه حدود ۱۰ گرم نمک مصرف می کند و این دو برابر مقدار سفارش شده توسط سازمان جهانی بهداشت است. سدیم بالای دریافتی نیز ریسک سکته، فشار خون بالا و غیره را بیشتر می کند. افزایش نمک غذا بطور مصنوعی به افراد کمک می نماید تا بدون از دست دادن طعم نمک، غذاهایی با سدیم کم مصرف کنند. میاشیتا و شرکتKirin همین طور مشغول مذکره درباره استفاده از این فنآوری در قاشق و چنگال هستند. آنها اکنون مشغول ارتقای نمونه اولیه چاپستیک ها هستند و تصمیم دارند از ۲۰۲۳ فروش آنرا شروع کنند.


منبع:

1401/02/01
16:11:04
5.0 / 5
459
تگهای خبر: پژوهش , پژوهشگر , جهان , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۵
پرتو بلاگ Parto Blog