ارائه رویکردی نوین در مدیریت ماینرها برای کاهش تلفات شبکه برق
به گزارش پرتوبلاگ، تیم دانشگاه امیرکبیر با عرضه نگاهی نوآورانه در مدیریت مصرف ماینرها و استفاده از الگوریتم هایی برای کاهش تلفات برق، رتبه نخست رقابت علمی مربوط چالش ناترازی انرژی را به دست آورد.
به گزارش پرتوبلاگ به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، اختتامیه رویداد رقابتی مسئله محور چالش ناترازی انرژی در قالب طرح شهید بابایی بنیاد ملی نخبگان با موضوع مدیریت هوشمند بار به میزبانی دانشگاه ایلام و شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام اجرا شد.
در این رویداد در محور روش های نوین کاهش تلفات تیم دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حضور محمد عظیم پور، علیرضا روحانیان (سرگروه تیم) و علی اختری دانشجویان کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی برق توفیق یافتند که رتبه اول را کسب کنند.
تیم های برگزیده این رویداد از تسهیلاتی چون، امتیاز نخبگانی به تیم های برتر تا سقف ۵۰ امتیاز، جوایز نقدی ویژه، قرارداد پژوهشی با تیم های برتر، بهره مندی از تسهیلات پارک علم و فناوری استان ایلام و مشاوره های لازم تا مرحله فناور و دانش بنیان برخوردار می گردند.
تیم دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این پروژه با بهره گیری از روش ها و الگوریتم های فراابتکاری، راهکاری برای کاهش تلفات برق در شبکه ارائه داد. این طرح با نگاه متفاوت به مسئله استخراج رمزارز، نشان داد که می توان با ساماندهی صحیح این مصرف کننده های پرمصرف، از بار اضافی شبکه کاست و عملکرد آنرا بهبود بخشید.
در حالی که رویکرد اصلی شرکت های توزیع برق، خصوصاً در ایران، بیشتر بر جمع آوری دستگاه های استخراج رمزارز (ماینرها) و ممانعت از فعالیت آنها متمرکز شده، این تیم در این طرح دیدگاهی متفاوت ارائه کردند.
این پژوهشگران بررسی کردند که چطور میتوان با بهره بردن درست از ماینرها، بجای حذف آنها، به کاهش تلفات برق در شبکه کمک کنند. این تیم با انجام شبیه سازی های گسترده، تحلیل های فنی و ارائه نتایج به داوران، توفیق یافتند رتبه اول این رقابت را کسب کنند.
این تیم با هدایت و راهنمایی دکتر سید حسین حسینیان، دکتر گئورک قره پتیان، دکتر حسین عسکریان ابیانه و دکتر مهدی صلای نادری از اعضاء هیأت علمی دانشکده برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر این راه حل ابتکاری را معرفی کردند.
این رویداد در سه محور « مدیریت هوشمند پیک»، «مدیریت هوشمند مصرف» و «روش های نوین کاهش تلفات» اجرا شد. در مرحله اول گروه ها، طرح های اولیه خودرا ارسال کردند و بعد از داوری اولیه، از تیم های برگزیده مرحله اول دعوت شد تا در کارگاه های آموزشی شرکت نمایند.
در مرحله دوم تیم ها گزارشی از روند کار برای داوران ارسال می کنند و با رای داوران ۱۰ تا ۱۵ تیم برتر برای راهیابی به فینال انتخاب شدند. این تیم ها جهت شرکت در فینال، به شهرستان ایلام دعوت شدند.
تیم های حاضر در این رویداد از دانشگاه هایی چون صنعتی امیرکبیر، دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی، دانشگاه شریف، دانشگاه شهید بهشتی و سایر دانشگاه های معتبر کشور بودند.
این مطلب پرتوبلاگ را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب