پرتو بلاگ
برای حمایت از كودكان؛

استرالیا جریمه رسانه های اجتماعی را دو برابر کرد

استرالیا جریمه رسانه های اجتماعی را دو برابر کرد

پرتوبلاگ: استرالیا حداکثر جریمه ای که برای شرکت هایی که از قوانین ممنوعیت رسانه های اجتماعی برای خردسالان پیروی نکنند را دو برابر خواهدنمود.


به گزارش پرتوبلاگ به نقل از رویترز، دولت این کشور همینطور اختیارات جمع آوری اطلاعات نهاد ناظر بر اینترنت خود، یعنی کمیسرeSafety را تقویت خواهد نمود و به این نهاد اجازه می دهد شرکتهای رسانه های اجتماعی را مجبور کند شواهدی از اقدامات خود برای پیشگیری از ایجاد حساب کاربری برای افراد زیر ۱۶ سال عرضه کنند.
براساس تغییرات جدید قانون، حداکثر مجازات برای شکست سیستماتیک در حفظ ممنوعیت از ۴۹.۵ به ۹۹ میلیون دلار استرالیایی معادل ۶۸ میلیون دلار آمریکایی بیشتر می شود. علاوه بر آن دولت استرالیا باردیگر تأکید کردeSafety مشغول بررسی عدم پیروی پنج پلت فرم بزرگ یعنی اینستاگرام، فیسبوک، یوتیوب، اسنپ چت و تیک تاک است.
ممنوعیت رسانه های اجتماعی برای کاربران زیر ۱۶ سال حال شش ماه است که اجرا می شود و خیلی از کشورها به دقت این روند را زیر نظر دارند. آنها به علت نگرانی ها در رابطه با تاثیر رسانه های اجتماعی بر سلامت ذهنی و روحی جوانان قصد دارند از این روند تقلید کنند. انگلیس در ماه جاری میلادی از تصمیم خود برای محدودیت های بیشتر که شامل پلت فرم های بازی کامپیوتری و پخش زنده می شود، اطلاع داد.
«آنتونی آلبانز» در اطلاعیه ای اعلام نمود: من از تغییر در گفتمان ها و تصمیمات جهانی که از زمان ارایه قانون حداقل سن جهت استفاده از پلت فرم های اجتماعی اعلام شده، دلگرم شده ام اما واضح است که شرکتهای بزرگ فناوری اقدامات کافی برای پیروی از قانون انجام نمی دهند. هنوز خیلی از کودکان در رسانه های اجتماعی حضور دارند.
دربیانیه ذکر شده از زمان اجرای ممنوعیت بیشتر از پنج میلیون حساب کاربری متعلق به افراد زیر ۱۶ سال غیر فعال یا محدود شده است.
اما تحقیقات گوناگونی نشان داده مکانیسم های احراز سن مانند سلفی گرفتن که توسط شرکتهای فناوری به انجام می رسد، به راحتی قابل دور زدن است و در خیلی از موارد از کودکان نمی خواهد سن خویش را احراز کنند.
طبق تحقیقی که در مجله پزشکی انگلیس منتشر و ۴۰۸ نوجوان بررسی گردید، ۸۵ درصد از استرالیایی های ۱۲ تا ۱۵ ساله هنوز سه ماه بعد از اعمال ممنوعیت از رسانه های اجتماعی استفاده می کردند. همینطور دو سوم از کاربران زیر سن قانونی با بیان سن بالای ۱۶ سال یا ارسال سلفی که پلت فرم آنرا بالای ۱۶ سال پذیرفته بود، آنلاین ماندند.

منبع:

1405/04/07
14:26:29
5.0 / 5
4
تگهای خبر: اینترنت , سیستم , شركت , فناوری
این مطلب پرتوبلاگ را می پسندید؟
(1)
(0)
X

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۵ بعلاوه ۳
ساخت بلاگ

لینک دوستان پرتوبلاگ
پرتو بلاگ Parto Blog