سخنگوی كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:
باید اصلاحاتی در بعضی مراكز دانشگاه پیام نور صورت گیرد
همدان سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی اعلام نمود: دانشگاه پیام نور نیاز کشور است اما باید اصلاحاتی در بعضی مراکز این دانشگاه صورت گیرد.
حجت الاسلام احمدحسین فلاحی در گفت و گو با ایسنا، با اعلان اینکه دانشگاه پیام نور یک دانشگاه مجازی مستقل و مورد نیاز کشور است بدین سبب باید وجود داشته باشد، اشاره کرد: این صحبت ها که در ارتباط با اضافه بودن اعضای هیئت علمی دانشگاه، کارمند و مراکز اضافه دارد، صحیح است اما نمی گردد این دانشگاه را منحل کرد.
وی اشاره کرد: برای حل این مشکلات پیشنهاد دادیم دانشگاه پیام نور با دانشگاه های دیگر ارتباط داشته باشد و اساتید و واحدهای اضافی خودرا در اختیار دانشگاه های دیگر قرار دهد.
فلاحی اضافه کرد: تمام این صحبت ها در حد حرف است و عملی نشده چونکه برای این همکاری و ارتباط با دانشگاه های دیگر لازم است وزیر علوم لایحه ای به مجلس عرضه نماید و بعنوان مثال خواهان این باشد تا مراکزی از دانشگاه پیام نور در اختیار دانشگاه فنی و حرفه ای قرار گیرد.
وی در ارتباط با جذب بی رویه دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد بدون کنکور دانشگاه پیام نور، اظهار داشت: این دانشجویان بوسیله آزمون فراگیر پذیرش می شوند و به این صورت نیست که بدون هیچ آزمونی وارد دانشگاه شوند.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس با اشاره به اینکه خروجی مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه تا الان مفید و مؤثر بوده است، تصریح کرد: در آزمون فراگیر، دروسی معرفی می گردند و داوطلبان اگر در این آزمون قبول شوند می توانند در دانشگاه پیام نور ادامه تحصیل بدهند.
این مطلب پرتوبلاگ را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب