در جلسه با معاونت تحقیقات مطرح شد؛
تاکید وزیر بهداشت بر اعتباربخشی مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی
به گزارش پرتوبلاگ وزیر بهداشت با تاکید بر ساماندهی و تقویت پرونده الکترونیک سلامت و اعتباربخشی و ارزیابی مراکز تحقیقاتی اظهار داشت: پژوهش های علوم پزشکی باید در تمام ابعاد و حوزه ها تسری پیدا کنند.
به گزارش پرتوبلاگ به نقل از وزارت بهداشت، نشست وزیر بهداشت بمنظور بررسی اقدامات انجام شده و اهداف پیش روی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با حضور معاون و مدیران این معاونت، اجرا شد. دکتر بهرام عین اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بامداد امروز ضمن بازدید از معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، در نشست با معاون و مدیران این معاونت، به بحث و تبادل نظر پیرامون برنامه های پیش روی حوزه تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، پرداخت. تاکید بر ساماندهی و تقویت پرونده الکترونیک سلامت بمنظور جمع آوری داده های نظام سلامت وزیر بهداشت در این نشست ضمن تاکید بر ساماندهی و تقویت پرونده الکترونیک سلامت بمنظور جمع آوری داده های نظام سلامت، اظهار داشت: پژوهش متکی بر داده است و این داده ها را باید تکمیل نماییم. وی اظهار داشت: معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت باید نقش ستادی و سیاست گذاری داشته باشد و بازوی اجرائی آن، دانشگاه های علوم پزشکی کشور باشند.
دکتر عین اللهی ضمن تاکید بر اعتباربخشی و ارزیابی مراکز تحقیقاتی، اشاره کرد: تحقیقات باید در تمام ابعاد و حوزه ها تسری پیدا کنند.
وزیر بهداشت درباب پژوهش در زمینه کووید 19، اظهار داشت: در مورد کووید 19 نیز منتظر هستیم که تحقیقات به نتیجه رسیده و به سوالات گوناگون دراین زمینه پاسخ داده شود.
ایشان سپس بر ماموریت گرایی و تقویت پارک های علمی و فناوری و شرکت های دانش بنیان بعنوان پاشنه آشیل نظام سلامت، تاکید نمود. تاکید بر «پژوهش پاسخگو» در دانشگاه های علوم پزشکی دکتر فرید نجفی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت نیز در این نشست ضمن بیان اقدامات انجام شده در زمینه تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، اشاره کرد: اقداماتی که در این دوره صورت گرفته، علاوه بر پیگیری اقداماتی که در دوره معاونین قبلی به انجام رسیده، در چند محور دسته بندی می شود. وی ادامه داد: یک بعد آن به بحث «پژوهش پاسخگو» است. ما در حوزه چاپ مقاله پیشرفت خوبی داشتیم و کشور اول منطقه هستیم، اما از ما توقع می رود که پژوهش هایمان غیر از این که در مجلات بین المللی چاپ می شوند، پاسخگوی نیازهای کشور نیز باشد. نجفی، ماموریت مداری در زمینه معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و توسعه فناوری و تولید را همچون اقدامات معاونت در دوره فعلی برشمرد و بر مطالبی چون سنجش اثرات تحقیقات، بازآرایی ارزشیابی تحقیقات و فناوری با رویکرد های نوین، تهیه نقشه و اولویت های پژوهشی برای بیماریهای مهم در کشور و توسعه پژوهش های مربوط به کووید 19، اشاره نمود. وی، شبکه سازی از تجهیزات آزمایشگاهی موجود در کشور با اتصال به شبکه های راهبردی آزمایشگاه های کشور، تاکید بر تقویت بنیان های اخلاقی در پژوهش های انجام شده در کشور، تاکید بر اجرای دقیق سند سیاست گذاری آگاه از شواهد را از دیگر برنامه های این حوزه برشمرد. معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: تقویت مرکز کاکرین ایران بعنوان تنها مرکز موجود در خاورمیانه که می تواند منجر به تداوم تفوق علمی ایران در منطقه شود، اصرار بر حفظ و ارتقای ارتباطات بین المللی با بهره گیری از شیوه های مختلف (از جمله، گرنت مشترک با کشورهای دیگر، تشویق به اعزام اعضای هیات علمی برای دوره های کوتاه مدت و تداوم عضویت ایران در مجامع علمی شناخته شده) از دیگر برنامه های این حوزه است. وی اتصال منابع مالی دانشگاه ها برای برگزاری فراخوان های مشترک، توسعه نظام ثبت بیماریها در کشور و تقویت مطالعات بزرگ و چند مرکزی برای ایجاد کانون های قوی دانشی در کشور و ایجاد قدرت چانه زنی علمی مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی، همچون برنامه های آتی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت عنوان نمود.
منبع: partoblog.ir
این مطلب پرتوبلاگ را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب